Hoe draag je een groen trouwpak

Groen trouwpak

Over de hele wereld komen grote modehuizen zoals Abercrombie & Fitch, Aeropostale, American Eagle, Ann Taylor, Banana Republic, BCBG Max Azria, Betsey Johnson, Calvin Klein en vele anderen met ontwerpen waarin groen is verwerkt. Ja, groen! Ja, prachtig gekleurd groen.

Als u een groene trouwpak draagt, bent upetite. Als u 1,80 m of langer bent, overweeg dan een iets langer jasje. De juiste kleding voor de slungelige slanke is korter in de pijpen en hoger in de armen (voeg een lichte helling toe). Overweeg een gedessineerd of versierd juk en een middenuitsnijding die net iets langer is dan gemiddeld om de persona extra lengte en proportie te geven.Een pak van een van deze ontwerpers zal ervoor zorgen dat je opvalt.

Als u deze trend aantrekkelijk vindt, overweeg dan enkele aangeboden stijlen, zoals de Julia Child klassieker, de Jennifer Aniston “bubbel” en de Missa Rossi critter.

Een trend onder trendsetters die niet snel zal verdwijnen, zijn effen kleuren. Deze trend is al vele jaren populair bij mannen en beleeft nu een opleving in de mannenmode-arena. Uit een recente opiniepeiling bleek dat 72% van de mannen liever vrouwen in felgekleurde of gedessineerde kleding ziet. Terwijl effen kleuren zoals fel citroengeel, warm roze en fel lila nog steeds beschikbaar zijn, worden subtiele tinten zoals groenblauw, lavendel, aubergine, lila en mint snel populairder. Een subtielere kleur die de laatste tijd erg populair is, is houtskool. Nee, niet de kleur op de foto, maar een diepe, bijna chocoladekleurige broek. Gedragen met een wit overhemd, geeft het een zeer verfijnde look. Vergeet niet dat het lichaam van een man veel anders is dan dat van een vrouw, dus alleen omdat een man houtskool draagt, betekent dat nog niet dat hij een oma moet zijn.

Fashion wise, het dragen van stoffen items in vergelijkbare kleuren, zoals een gedempt grijs over een doorbladerend zwart pak, is nog steeds in de mode. Combineer het met een levendige kleur of textuur, zoals een gouden armband of een geweven zijden overhemd.

Tot slot, ongeacht uw huidskleur, kies kleding die bij uw lichaamsbouw en huidskleur past. Als vuistregel geldt: als u klein bent en donkere kleuren draagt, zoals marineblauw of zwart, om uw gestalte wat meer “lengte” te geven, draag dan kleding met middelgrote tot grote patronen om de illusie van lengte te helpen geven. Als je lang bent en een voorkeur hebt voor zwart of een andere afslankende kleur, overweeg dan om gedessineerde kleding te dragen in plaats van effen. Kies kleding met een mix van donkere en lichte kleuren, het patroon dat overheerst op de kleding vertegenwoordigt je gestalte, dus als je veel patronen draagt, met hun overweldigende uitstraling, laat die gedachte dan varen en draag gewoon de kleding met een patroon van jouw keuze.

Ten slotte moet je altijd zelfvertrouwen uitstralen in je outfit, of het nu felle kleuren of patronen zijn. Als je zelfverzekerd bent in je kleding, zie je er zeker geweldig uit.

Ga altijd voor wat bij je past. Probeer jezelf te conditioneren op een bepaalde stijl en experimenteer af en toe met nieuwe dingen, maar wat je niet mooi vindt, draag het niet. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in je kleding, of het nu een trend is of een klassieke stijl. Je zelfvertrouwen zal je outfit zeker memorabel maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.